Пеца Петровић Марш

Београде, лаку ноћ 4

Изворно објављено: Стари добри Студио Б (Фејсбук), 4. 1. 2022.


Сада је тачно 19.03

(Зашто и ова 3 минута — нека одгонетну они који су некада слушали Стари добри Студио Б)

Београде, Београде, на ушћу двеју река испод Авале...

Београде, лаку ноћ!

Винаверовски наставак некадашњих јутарњих жаока непревазиђеног Душка Радовића – вечерњим инјекцијама „Пецилина“ лека против лошег расположења његовог СтудиоБеовског саборца Пеце Петровића (ППМ-а) у писаној форми

  1. Да ли је теже пети се, или силазити степеницама? Све зависи од разлога и сврхе њиховог коришћења. Ако је у питању виши спрат, односно положај и статус у власти, онда све зависи од амбиције, спретног коришћења гелендера, умешног прескакања степеника... Што се тиче богаћења, ту се користе сви начини да се што пре стигне до што вишег спрата... Силажење такође може да буде различито... Самовољно, што је природна реткост, због наредбе „одозго“, падом после саплитања од стране других пењача... Онима који не користе степенике је најлакше. Они су приземљени!

  2. И данас су се, као и сваког другог дана, на ушћу Саве у Дунав састале фекалије које ове две реке прикупе успут од градова који их не пречишћавају, да би уједињене, прихватиле све што у сличном облику стиже са леве и десне стране реке, којој у документима још стоји да је плава.

  3. Све су чешћи разводи због мобилних телефона. Разлози су различити – почев од љубоморе да је брачни партнер запостављен због опседнутости овом справом, па до порука и фотографија које откривају оно што се приликом склапања брака није знало.

  4. Ако вам је новчаник стално празан, то значи да се нисте снашли у транзиционом периоду. Они који јесу, имају новчанике пуне платних картица и фотоса својих кућа, аутомобила, јахти...

  5. Сан сваког шефа је да има послушног службеника. Сан сваког службеника је да има доброг шефа. Службеник често сања да је постао шеф, док се овоме никада не дешава да сања да је и он само службеник.

  6. Не стављајте прст на чело. Неко ће помислити да мењате странку за коју сте до сада гласали.

Лаку ноћ, Београде!


На Растку објављено: 2022-02-28
Датум последње измене: 2022-02-28 15:08:30
Спонзор хостинга
"Растко" препоручује

IN4S Portal

Плаћени огласи

"Растко" препоручује