Јакша Влаховић

Биографије и фотографије аутора (осим ако другачије није назначено) су под лиценцом Creative Commons: Ауторство-Делити под истим условима Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 Internationalcreativecommons.org • Biographies and photos of the authors (unless otherwise noted) are licensed under Creative Commons: Attribution-Share Alike Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International


Јакша Влаховић (17. 7. 1977, Београд) српски ликовни уметник — илустратор, карикатуриста, стрипар, графички дизајнер — и музичар.

Дипломирао је 2001. године на графичком одсеку на Факултету примењених уметности у Београду. Бави се илустрацијом, карикатуром и графичким дизајном. Излагао је више пута самостално и на бројним кoлeктивним изложбама у земљи и иностранству. Добитник је неколико награда на конкурсима карикатуре. Од 2003. је члан Удружења примењених уметника Србије УЛУПУДС. Члан је удружења карикатуриста FECO Србија и Удружења стрипских уметника Србије. Од 2005. ради као дизајнер поштанских марака Србије. Објављује карикатуре и илустрације у магазинима НИН и Илустрована политика. Свира гитару у рок групи „Абонос“ са којом има објављен албум.

На Растку објављено: 2017-03-15
Датум последње измене: 2017-03-15 21:40:07
Спонзор хостинга
"Растко" препоручује

IN4S Portal

Плаћени огласи

"Растко" препоручује