Горан Тренчовски

Мотивот за бесмртноста во „Афоризмите“ на Џинот и посветата на Његошевата „Луча“

» Мотивот за бесмртноста во „Афоризмите“ на Џинот и посветата на Његошевата „Луча“ (PDF)

На Растку објављено: 2013-07-13
Датум последње измене: 2013-07-13 19:59:56
 

Пројекат Растко / Проект Растко Македонија